این کیک گردو و هویج را گام به گام همراه با تصاویر برایتان آموزش میدهیم که در ادامه توجه شما را به این رسپی جلب می کنیم
مواد لازم:
تخم مرغ 2 عدد
شکر 1 لیوان
شیر 1 لیوان
روغن مایع نصف لیوان
دارچین نصف قاشق چای
بکینگ پودر 1 پاکت
وانیل 1پاکت
هویج متوسط 2 عدد
رنده پوست لیمو ترش نصف عدد
گردو 5 قاشق خرد شده
ارد 2 لیوان بعلاوه 2 قاشق
طرز تهیه :
هویج ها را رنده کرده روی دستمال حوله ای گذاشته تا آبش برود. در یک کاسه تخم مرغ ها , شکر ریخته 3 دقیقه با میکسر هم می زنیم سپس شیر, روغن مایع ؛ آرد الک شده, بکینگ پودر و وانیل و دارچین را ریخته دوباره هم میزنیم در آخر هویج های رنده شدده و رنده پوست لیمو و گردوی خرد شده را ریخته و خوب هم می زنیم
سپس در یک قالب کیک متوسط که با کره چرب کردیم و خیلی کم آرد پاشی کرده مایه را در آن می ریزیم در فر 170 درجه از قبل گرم شده بمدت 40-45 دقیقه قرار می دهیم وقتی کیک پخت از فر در آورده و می گذاریم سرد شود سپس از قالب برگردانده و برش زده و سرو میکنیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.