این بار شکر پاره ای آموزش می دهیم که داخل آن رشته خطایی وجود دارد
مواد لازم:
رشته خطایی 200 گرم
پسته 150 گرم
کره 1 قاشق
مواد خمیر:
کره 150 گرم
شکر 1 استکان
شیر 1 استکان
سرکه 2 قاشق
تخم مرغ 2 عدد
بکینگ پودر 1 پاکت
نمک مقداری
آرد به میزان لازم
شربت:
شکر 3.5 لیوان
آب 3 لیوان
آب لیموی تازه چند قطره
طرز تهیه :
رشته خطایی هار ا با دست خرد کرده در تابه کره و رشته خطایی ها را ریخته و تفت می دهیم تازمانی که رنگ رشته خطاهایی ها تغییر پیدا کند در همین زمان پودر پسته را ریخته یکی دو دقیقه دیگر تفت می دهیم سپس از حرارت بر می داریم. در ظرفی پودر شکر, سپس کره نرم شده روغن مایع و شیر را می ریزیم وقتی سرکه را می ریزیم یک عدد تخم مرغ را می ریزیم و تخم مرغ دیگر را برای رویش نگه می داریم وقتی نمک ریختیم خوب ورز می دهیم جمعا 12 قاشق آرد می ریزیم خمیری بدست می آید که بدست نچسبد از خمیر تکه هایی برداشته و با دست باز می کنیم و داخلش رشته خطایی قرار می دهیم و با خمیر روی رشته ها را می بندیم و گرد می کنیم در سینی فر چرب شده می چینیم رویش زرده تخم مرغ زده و با چنگال رویش شکل می دهیم در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم . برای شربت آن شکر و آب و ابلیمو می ریزیم و می جوشانیم هم شیرینی و هم شربت باید گرم باشد وقتی سرد شد سرو می کنیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.