این پیراشکی در سیخ های چوبی در داخل فر پخته می شود و خودمان خمیر درست نمی کنیم از یوفکا استفاده می کنیم
مواد لازم :
یوفکا 3 عدد
گوشت چرخ کرده 350 گرم
فلفل قرمز 3 عدد
فلفل سبز 6 عدد
رب 1 قاشق
پیاز 1 عدد خرد شده
جعفری مقداری
نمک و فلفل سیاه- روغن مایع – کره
طرز تهیه :
در تابه روغن مایع را ریخته پیاز و گوشت را تفت می دهیم رب را تفت داده نمک و فلفل را می ریزیم می گذاریم مواد سرد شود وقتی سرد شد جعفری خرد شده را می ریزیم. فلفل سبز ها و قرمز ها را باریک خرد می کنیم. یوفکاها را روی هم گذاشته و به 8 قسمت تقسیم می کنیم روی یوفکاها خیلی کم روغن مایع ریخته و در قسمت پهن مواد داخلی را می ریزیم و رول میکنیم در سیخ های چوبی یک عدد پیراشکی یک عدد فلفل قرمز و دوباره 1 عدد پیراشکی و 1 عدد فلفل سبز می گذاریم و دوباره 1 عدد پبراشکی قرار می دهیم در سینی فر چرب شده رویش کره ذوب شده می ریزیم در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.