برای درست کردن این غذا اول نان می پزیم به این ترتیب که خودمان در داخل فر نان درست می کنیم سپس داخلش را در آورده و از مواد داخلی که اسفناج دارد و بسیار مغذی است مواد اسفناج دار را تویش قرار می دهیم بسیار غذای لذیذی است
مواد لازم:
آرد 4 لیوان
مایه خمیر نصف پاکت
شیر 1 لیوان
روغن مایع نصف استکان
نمک و آب
مواد داخلی:
اسفناج یک دسته
گوشت چرخ کرده 200 گرم
پیاز 2 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد
تخم مرغ 6 عدد
روغن مایه
نمک و فلفل
طرز تهیه :
در ظرفی آرد را ریخته و وسطش را گود کرده روی آرد نمک می ریزیم و مایه خمیر را در وسط می ریزیم روی خمیر مایه شیر و روغن مایع می ریزیم و خیلی کم آب ولرم اضافه می کنیم و از قسمت وسط هم زده تا مایه خمیر خوب حل شود سپس خوب هم میزنیم و گاها آب ولرم می ریزیم تا خمیری شود که بدست نچسبد خمیر را به 6 قسمت تقسیم کرده و چونه گیری می کنیم در سینی فر چرب شده خمیرها را چیده رویش کنجد و سیاه دانه ریخته و روی آن را با کاغذ محافظ می پوشانیم و می گذاریم استراحت کند سپس در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم
درست کردن مواد داخلی :
در تابه خیلی کم روغن مایه ریخته و پیازهای خرد شده را ریخته سپس گوشت چرخ شده را می ریزیم و هر دو را با هم تفت می دهیم سپس کره را ریخته و گوجه فرنگی هار ا مکعبی خرد می کنیم تا تفت داده شوند نمک و فلفل را هم می ریزیم سپس اسفناج ها را می ریزیم وقتی خوب تفت داده شدند از حرارت برداشته و می گذاریم سرد شود. نان های پخته را از فر در آورده و می گذاریم ولرم شود سپس درب های آن ها را بریده و می گذاریم کامل سرد شوند سپس داخل نانها را خالی کرده ازمواد داخلی ریخته دوباره در سینی فر گذاشته سپس برای هر کدام 1 عدد تخم مرغ اضافه کرده دوباره در فر 180 درجه قرار داده تا تخم مرغ بپزد
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.