ارده و رشته خطایی خیلی طعمشان به هم می آید دسر های زیادی با رشته خطایی و ارده درست می شود ولی رشته خطایی که در لایه آن ارده باشد خیلی خوشمزه می شود ما هم در این بخش از همین نوع آموزش می دهیم مواد لازم این دسر برای 6 نفر است
رشته خطایی 500 گرم
ارده 1.5 لیوان
کره 200 گرم
شکر 3 لیوان
آب 4 لیوان
گردو برای تزیین
شربت:
در قابلمه کوچک شکر و آب راریخته تا بجوشد 7- 8 دقیقه بعد از حرارت بر می داریم و می گذاریم ولرم شود
طرز تهیه:
یک سینی فر به ابعاد 28 سانتی متر را چرب کرده و کره را ذوب می کنیم و رشته خطایی ها را خرد می کنیم و در سینی فر چرب شده ریخته و فشار می دهیم در فر 180 درجه از قبل گرم شده گذاشته نیم ساعت قرار داده تا زیر و رویش طلایی شود از فر در آورده یکی دو دقیقه بعد شربت ولرم را ریخته و ارده را با یک قاشق خوب هم میز نیم سپس وقتی رشته خطایی ها ولرم شد ارده را می ریزیم و با گردو تزیین میکنیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.