food5رسپی آموزش ما مخلوطی از بلغور و بادمجان قارچ است همانگونه که اطلاع داریم قارچ جزو موادی است که سرشار از پروتئین است

مواد لازم :

بلغور 2 لیوان

بادمجان 1 عدد متوسط

قارچ 6 عدد

پیاز متوسط 1عدد

سس فلفل 1 قاشق مربا

روغن مایع  10 قاشق

نمک 1 قاشق مربا

فلفل سیاه 1قاشق چای سرخالی

آویشن 1 قاشق چای سرخالی

طرزتهیه :

بادمجانها را خرد کرده و نیم ساعت در آب نمک قرار می دهیم . در یک قابلمه روغن مایعه ریخته تا گرم شود و بادمجانهای شسته و خشک شده را می ریزیم  و 4 دقیقه تفت می دهیم   سپس پیازهای ریز خرد شده را می ریزیم و به تفت دادن ادامه می دهیم سپس رب می ریزیم  سپس قارچها را ریخته به مدت 2 دقیقه تفت می دهیم  بلغور ها را شسته و هم می زنیم  در آخر ادویه جات را  می ریزیم . سپس 2.5 لیوان آب جوش را می ریزیم  تا برنج ها بپزد در حرارت کم گذاشته تا آبش را بکشد سپس از حرارت برداشته و 10 دقیقه بعد سرو می کنیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.