اسم این پیش غذای مخصوص ترکیه کیسیر است که در آن کشور طرفداران زیادی دارد و مواد اصلی آن بلغور است اکنون برای درست کردن آن آموزش تصویری آن را ببینید
مواد لازم:
بلغور ریز 2 استکان
پیاز کوچک 1 عدد
سیر 3 حبه
روغن زیتون 2 قاشق
آب ولرم 8 قاشق
رب 3 قاشق
گوجه فرنگی متوسط 1 عدد
خیار متوسط 1 عدد
جعفری مقداری
رب انار 1 قاشق
آب لیموی تازه نصف عدد
نمک 1 قاشق چای
فلفل سیاه و پاپریکا و آویشن
طرز تهیه :
در یک کاسه بلغور را ریخته رویش آب ولرم می ریزیم 10 دقیقه بماند. سپس روی بلغور پیاز خرد شده, سیر رنده شده و رب ریخته و با دست خوب ورز می دهیم. در یک ظرف گوجه فرنگی و خیار مکعبی خرد شده جعفری تقریبا 3 مشت ریز خرد شده را می ریزیم روی بلغور گوجه فرنگی و خیار ریخته مخلوط میکنیم سپس نمک و آب لیمو ریخته و رب انار و روغن زیتون , فلفل سیاه و پاپریکا ریخته خوب هم میزنیم . در ظرف کشیده رویش را با خیارشور, برشهای لیموترش تزیین می کنیم