دو عدد از برگ های گیاه آلوئه ورا را پس از شستشو پوست کنید(پوست سبز روی آن را بکنید).
قسمت گوشتی نیمه شفاف داخل برگ ها را با آب سرد خوب بشوئید. سپس به صورت مکعب های کوچک خرد کنید.
آن ها را در ظرفی ریخته و در ظرف (تا جایی که روی مکعب ها را بگیرد,) آب بریزید.
دو قاشق سوپخوری شکر اضافه کرده و بگذارید به مدت 10 دقیقه بر روی حرارت بجوشند.
پس از 10 دقیقه مکعب های کوچک شیرینی شکر را به خود جذب کرده و آماده برای مصرف در هر نوشیدنی ای می باشند.
شما می توانید عصاره به دست آمده را (همراه با مکعب های کوچک) به آبمیوه های تازه, نوشیدنی های گازدار, آبجوهای بدون الکل, چای یخ, انواع کوکتل , دسرهای ژله ای, سالاد میوه یا هر چیز دیگه ای که دلتون می خواد اضافه و سرو کنید.
• با این عصاره شما سبک جدیدی از نوشیدی ها را تجربه خواهید کرد; به علاوه این عصاره برای سلامتی نیز بی نهایت مفید است.
منبع-دکترآلوئه ورا