در خمیر این تارت از پودر فندق استفاده شده است در صورت تمایل می توانید بجای پودر فندق از پودر گردو هم استفاده کنید ولی در این صورت رنگ خمیر تیره تر می شود
مواد لازم:
آرد 3 لیوان
پودر فندق 1 لیوان
تخم مرغ 1 عدد
کره 150 گرم
وانیل 1پاکت
بکینگ پودر 1 پاکت
آب نصف استکان
رویهک
آلوی سیاه 1 کاسه
پودر قند
طرز تهیه:
در کاسه آرد را ریخته رویش شکر, پودر فندق, وانیل و بکینگ پودر ریخته هم میزنیم در وسط آرد تخم مرغ و کره نرم شده می ریزیم و آب را می ریزیم مواد وسطی را مخلوط میکنیم در ظرف چرب شده ریخته با دست خوب فشار می دهیم تا خمیر در همه جای ظرف یکنواخت باشد. آلوها را نصف میکنیم و هسته های آنرا در آوردیم و برش می دهیم و روی خمیر می چینیم در فر 180 درجه از قبل گرم شده می پزیم وقتی پخت و کمی ولرم شد رویش پودر قند و دارچین می پاشیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.