این بار کوفته ای که آموزش می دهیم مواد داخلی در داخل بادمجان قرار ندارد بلکه شکل زیبا و متفاوتی بخود گرفته است.
موادلازم:
گوشت چرخ کرده 500 گرم
پیاز 1 عدد
جعفری 1 دسته
تخم مرغ 1 عدد
آرد سوخاری
نمک و فلفل
بادمجان 3 عدد
فلفل سبز 5 عدد
نمک و روغن زیتون
طرز تهیه:
در کاسه گوشت چرخ کرده را ریخته و رویش پیاز رنده می کنیم و تخم مرغ را ریخته و جعفری را ریز خرد شده و نمک و فلفل می ریزیم ورز میدهیم و آرد سوخاری ریخته و آن را قوام دار می کنیم خوب مخلوط کرده و به شکل کوفته های دراز در می آوریم ( شکل کوفته ازمیر). بادمجانها را یک درمیان پوست کنده و به شکل انگشتی خرد میکنیم در تابه خیلی کم روغن زیتون ریخته و بادمجانها را در آن تفت می دهیم و در صافی گذاشته تا روغن اضافی آن گرفته شود فلفل هار ا از درازا دو قسمت کرده در تابه تفت می دهیم نمک و فلفل ریخته در یک تابه کوفته ها را سرخ میکنیم در کناره های ظرف مورد نظر بادمجان و فلفل را می چینیم در وسط ظرف کوفته هارا چیده و سرو می کنیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.