food1

برای درست کردن این پلو ابتدا  باید  پوست گوجه فرنگی ها را بگیریم برای این کار کافیست با چاقو یک بعلاوه روی  گوجه فرنگی ها ایجاد کرده و  روی گاز قرار دهیم سپس  بعد از مدتی براحتی می توانیم پوست آنها را بگیریم دقت کنید که کبابی نشوند فقط در حد نرم شدن روی گاز نگه می داریم

مواد لازم :

برنج 3.5 لیوان

کره 2 قاشق

گوجه فرنگی 2 عدد

روغن زیتون و نمک و آب

طرز تهیه :

برنج را خوب شسته   در قابلمه روغن زیتون ریخته و  برنج را تفت می دهیم سپس گوجه فرنگی پوست گرفته و مکعبی خردشده را اضافه می کنیم  و کمی دیگر تفت می دهیم و آب جوش می ریزیم  و نمک  را هم اضافه می کنیم دربش را گذاشته  در حرارت کم می پزیم پلو را مخلوط کرده و در قالب کیک دلخواه ریخته و در ظرف مورد نظر بر می گردانیم

 

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.