برای درست کردن کرپ ابتدا خمیر آن را اموزش می دهیم با این خمیر کرپ های خوبی بدست می آید با بکارگیری این مواد ساده موجوددر خانه این کرپ را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید
مواد لازم:
مرغ پخته 1 عدد
کدو 3 عدد
سیر 2 حبه
آرد 1 قاشق
کره 1 قاشق
شیر 1 استکان
آب مرغ
نمک و فلفل
کرپ:
تخم مرغ 3 عدد
شیر 2 لیوان
روغن مایع 1 استکان
نمک
آرد 7 قاشق سرپر
سس:
گوجه فرنگی 3 عدد
سیر 2 حبه
ریحان مقداری
روغن زیتون و نمک . فلفل
رویه:
پنیر پیتزا
برای درست کردن کرپ تخم مرغ ها, شیر, روغن مایع, را ریخته و با همزن دستی هم می زنیم نمک و آرد را می ریزیم و به هم زدن ادامه میدهیم در تابه کرپ چرب شده یک ملاقه از مایع کرپ را ریخته هر دو طرف را سرخ می کنیم تابه را فقط دفعه اول چرب می کنیم. مرغ های پخته را مکعبی خرد می کنیم و کدوها را رنده کرده و سیر و پیاز را خرد می کنیم در یک تابه روغن زیتون ریخته و پیاز و سیر را تفت می دهیم سپس کدو ها را ریخته وقتی کدو آبش را کشید مرغ خرد شده و کره را می ریزیم کمی هم زده سپس آرد می ریزیم شیر را ریخته و هم میزنیم تا بپزد نمک و فلفل ریخته و حرارت را خاموش می کنیم داخل کرپ ها را از مواد داخلی گذاشته و کناره های آن را تا می زنیم در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و کرپها را برعکس قرار می دهیم یعنی قسمنی که تا زدیم زیر می ماند رویش پنیر پیتزا می ریزیم در فر 180 درجه از قبل گرم کرده قرار می دهیم تا بپزد. برای درست کردن سس پوست گوجه فرنگی ها را گرفته و مکعبی خرد می کنیم سیر و ریحان را هم خرد می کنیم در یک قابلمه کوچک روغن زیتون ریخته گوجه فرنگی ها, سیر رار یخته تا بپزند ریحان و نمک و فلفل سیاه هم میریزیم وقتی سس جوشید از حرارت بر می داریم وقتی کرپها از فر در آمد رویش سس ریخته سرو می کنیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.