در چه صورت کابوس های شبانه می بینیم و ارتباط این نوع خواب دیدن با روح و روان افراد چیست؟
دکتر خسرو صادق نیت کابوس های شبانه را به دو نوع در مراحل خواب رویا و خواب عمیق تقسیم و اظهارکرد: در واقع علل بروز کابوس در خواب رویا و خواب عمیق متفاوت اند.
به گفته وی ، بروز کابوس های شبانه نیمه اول خواب (2 ساعت اول) یعنی مرحله خواب رویا علل متفاوتی دارد. نظیر بیماری های جسمی همچون اختلال در کار فعالیت تیروئید تا بیماری های روحی- روانی و سایر اختلالات موجود در خواب!
وی ادامه داد: کابوس هاس شبانه برای فرد اتفاق ناخوشایندی است؛ البته شاید خود کابوس به تنهایی اتفاق خطرناکی نباشد اما علل ایجاد کابوس موجب ایجاد مشکلاتی می شود.
صادق نیت به شفا آنلاین گفت: افرادی که همراه کابوس دچار عکس العمل های غیر عادی مانند ضربه زدن به همسر، خارج شدن از رختخواب و ضربه زدن به بدن خودشان هستند قدرمسلم نیاز به درمان های جدی تری دارند.
رئیس مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت همچنین افزود: افراد گرفتار کابوس های شبانه دچار نوعی اختلال هستند که می تواند علل جسمی یا روحی داشته باشد.بنابراین توصیه ما به افرادی که بیش از یک تا دو بار دچار کابوس هاس شبانه همراه با عکس العمل های حرکتی می شوند مراجعه به کلینک های اختلال خواب است تا علل مشکلات ارزیابی و درمان آغاز شود.