گوجه فرنگی و بادمجان هر چقدر هم به هم بیایند اسفناج و قارچ هم به همکان اندازه به هم میآیند مخصوصا این دو تا در پیراشکی هم خوشمزه می شوند. ابن پیراشکی مثل پنبه نرم است
مواد لازم:
یوفکا 3 عدد
روغن زیتون 1 استکان ( روغن مایع هم می شود)
اسفناج 300 گرم
قارچ 200 گرم
پیاز 1 عدد
نمک و فلفل و پاپریکا
رویه:
زرده تخم مرغ
ماست 2 قاشق
روغن زیتون 3-4 قاشق
توجه : می توانید مواد داخلی را بسته به میلتان تغییر دهید.
طرز تهیه :
اسفناج ها را در آب کم می پزیم.پیاز را خرد می کنیم و مقداری از آن را با روغن زیتون تفت می دهیم رویش قارچ ریز خرد شده را می ریزیم وقتی قارچ ها آبش را کشید اسفناج و تمک و ادویه جات دلخواه را می ریزیم و از حرارت برمی داریم روی یوفکا ریخته رویش با برس روغن زیتون می ریزیم و رول میکنیم در سینی فر مثل پیراشکی گل قرار می دهیم بقیه یوفکاها را هم به همین شکل درست می کنیم رویش زرده تخم مرغ , ماست و روغن ریخته و در فر 175 درجه قرا رمی دهیم تا رویش طلایی شود