p-pirashki

گوجه فرنگی و بادمجان هر چقدر هم به هم بیایند  اسفناج و قارچ هم به همکان اندازه به هم میآیند مخصوصا این دو تا در پیراشکی هم خوشمزه می شوند. ابن پیراشکی مثل پنبه نرم است

مواد لازم:

یوفکا 3 عدد

روغن زیتون 1 استکان ( روغن مایع  هم می شود)

اسفناج 300 گرم

قارچ 200 گرم

پیاز 1 عدد

نمک و فلفل و پاپریکا

رویه:

زرده تخم مرغ

ماست 2 قاشق

روغن زیتون 3-4 قاشق

توجه : می توانید مواد داخلی را بسته به میلتان تغییر دهید.

طرز تهیه :

اسفناج ها را در آب کم می پزیم.پیاز را خرد می کنیم و مقداری از آن را با روغن زیتون تفت می دهیم رویش قارچ ریز خرد شده را می ریزیم  وقتی قارچ ها آبش را کشید اسفناج و تمک  و ادویه جات دلخواه را می ریزیم و از حرارت  برمی داریم روی یوفکا ریخته رویش با برس روغن زیتون می ریزیم  و رول میکنیم در سینی فر مثل پیراشکی گل قرار می دهیم بقیه یوفکاها را هم به همین شکل درست می کنیم رویش زرده تخم مرغ , ماست و روغن ریخته و در فر 175 درجه  قرا رمی دهیم تا رویش طلایی شود

 این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.