برای کسانیکه در فکر این هستند امروز غذا چه درست کنند برای آنها یک غذا مقوی و آسانی را آموزش می دهیم که فقط کافیست به تصاویر نگاه کنید و این غذا را یاد بگیرید
مواد لازم:
جگر 250 گرم
آرد 2 قاشق
نمک و پاپریکا و فلفل سیاه- زیره
روغن سرخکردنی
جگر ها را خوب می شوئیم و به برشهای متوسط ورقه ورقه میکنیم بطوریکه نه ملفت و نه نازک باشد. سپس 15 دقیقه در آبکش قرار می دهیم و میگذاریم آبش برود رویش نمک و ادویه جات را ریخته 3-4 دقیقه هم میزنیم سپس آرد می ریزیم و با قاشق پشت و رو می کنیم تا همه جایش به آرد آغشته شود در روغن فراوان و داغ بمدت 1 دقیقه سرخ می کنیم سپس در حوله کاغذی قرار داده تا روغن اضافی آن برود در ظرف مورد نظر کشیده با سالاد پیاز سرو میکنیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.