bread

در خانه هر موادی که داشتید این نان را میتوانید درست کنید اگر این موادی که ما می گویئم نداشتید مهم نیست با مواد دیگر موجود در منزل جایگزین کنید این نانی است که با هر ماده غذایی می توان د رست کرد حتی به این نان سبزیجات مختلف هم می شود اضافه کرد مثلا در تابستان  لوبیای تازه ,در زمستان تره فرنگی و هویج استفاده میکنیم تخمه کدو ,تخمه آفتابگردان, گردو, فندق هم میتوانید اضافه کنید با هر موادی این نان خیلی خوشمزه می شود از همه مهمتر این است که در این نان بکینگ پودر و جوش بکار نرفته است مواد موجود در این خمیر برای 6 نفر است

مواد لازم:

تخم مرغ متوسط 2عدد

روغن زیتون 1لیوان

ماست 1 لیوان

شکر 1 قاشق مربا

نمک 1 قاشق مربا

آرد 1.5 -2 لیوان

مواد داخلی:

لوبیای تازه در فصل تابستان یک مشت ده دقیقه می پزیم و1 عدد فلفل قرمز  را مکعبی خرد می کنیم ولی اگر در فصل زمستان باشیک تره فرنگی  ریز خرد شده 1 مشت و 1 عدد هویج رنده شده یا پیازچه ریز خرد شده 2-3 عدد- جعفری در صورت تمایل- فلفل سبز در صورت تمایل- گردو یا فندق

رویه:

تخم کدو- تخمه افتابگردان- سیاه دانه- کنجد

طرز تهیه :

لوبیاهار ا شسته و خرد می کنیم و به اندازه یک انگشت برش میزنیم. تخم  فلفل قرمز را در آورده و مکعبی خرد می کنیم یا اگر تره فرنگی استفاده میکنیم  ریز خرد کرده به تره فرنگی هویج رنده شده می ریزیم. گیازچه را ریز خرد می کنیم و اگر خواتسید جعفری ریز خرد شده هم میریزیم. گردو و یا فندثق را ریز خرد می کنیم   همه مواد  داخلی را در یک ظرف می ریزیم.

برای درست کردن خمیر:

تخم مرغ, رغن زیتون, ماست, نمک و شکر را در یک کاسه می ریزیم سپس آرد ریخته و با میکسر هم میزنیم  اگر در قوام کیک شد کمی آرد بریزید و مواد داخلی را ریخته و با قاشق هم میزنیم  سینی فر را با روغن مایع چرب کرده و موادرا می ریزیم در فر 200 درجه از قبل گرم شده بمدت 35 دقیقه قرار داه تا رویش طلایی شود وقتی ولرم شد برش می زنیم

 

 این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.