سردرد میگرنی با سردرد معمولی بسیار فرق دارد همچنین درمان های متفاوتی به خود اختصاص داده است ،چگونه می توان این معضل همه گیر را درمان کرد با توجه به شیوع بالای آن در بین ایرانیان ،متخصصین در این زمینه چه راههای پیشنهاد می دهند؟
دکتر سمیه باقی زاده معاون انجمن سردرد ایران در خصوص سردرد میگرنی گفت: سردرد میگرنی تنها یک سردرد و یک درد نیست بلکه با یکسری علائم مثل حساسیت به نور، صدا، بو و … همراه است. با رعایت و اجرای برخی مراقبتها، احتمال حملات میگرنی کاهش مییابد. که از جمله آن میتوان به خوابیدن در ساعات مشخص و ثابت، تغذیه مناسب و منظم و همچنین انجام فعالیتهای فیزیکی و بدنی در هر روز و در زمان مشخص اشاره نمود.
وی افزود: سردرد گاهی علل محیطی نیز دارد مثل ضربه خوردن به سر و مشکلات عروق مغزی، سکتهی مغزی و … که باید جدی و خطرناک تلقی گردد و حتما روند درمانی آن را دنبال کنند.
زیرا که غفلت نسبت به این نوع سردردها میتواند عواقب غیر قابل جبرانی را به همراه داشته باشد.
وی در پایان در مورد فاکتورهای تحریک کننده سردرد عنوان کرد: 90 درصد از سردردها، علت مشخصی ندارند مثل سردردهای تنشی و میگرنی اما فاکتورهای تحریک کننده مثل عادات روزمره، آلودگیهای صوتی و شیمیایی هوا، مصرف غلط مسکنها برای کاهش درد، تغییر در سبک زندگی و استرس میتواند موجب بروز سردرد گردد.