14b2d9802bbf9157d6ccdee1d4d9b84e945947c7

می خواهیم ساده ترین و طبیعی ترین راههای رفع بوی بد دهان را به شما آموزش دهیم تا زمانی که مسواک و خمیردندان در درسترس ندارید به طور موقت از آن ها استفاده کنید و نتیجه رضایت بخش آن ها را مشاهده کنید!

سید جواد علوی کارشناس طب سنتی درباره دهانشویه‌های طبیعی اظهار داشت: به چرخاندن مایعات در دهان به منظور پاکسازی فیزیکی محیط دهان همچنین اثرات درمانی بر دندان‌ها, لثه‌ها و محیط دهان دهانشویه گفته می‌شود.

به گفته وی باید دانست که تماس دهانشویه‌ها با محیط دهان و دندان هرچه قدر طولانی تر باشد اثرات مطلوب تری دارد، بنابراین چرخاندن دهانشویه‌ها را در محیط دهان با کمی فشار انجام دهید تا آب میان منافذ دندان‌ها نیز برسد.

این کارشناس طب سنتی افزود: بعد از استفاده از دهانشویه‌ها تا مدتی از خوردن و آشامیدن باید پرهیز داشت. از دهانشویه‌های شیمیایی حتی امکان استفاده نشود و بهتر است که از دهانشویه‌های طبیعی استفاده شود.

معرفی دهانشویه های گیاهی

آب:

آب یکی از دهانشویه‌ها طبیعی است که چرخاندن آب در دهان با اینکه بسیار ساده و پیش پا افتاده می‌رسد ولی بسیار به سلامت دهان و دندان کمک می‌کند.

مخلوط سرکه و گلاب:

نسبت 5 استکان گلاب به یک استکان سرکه دهانشویه طبیعی مناسبی است که می‌توان می‌تواند چند بار در طول روز محیط دهان را با آن پاکیزه کرد.

علوی در این باره عنوان کرد: این دهانشویه برای زمانی که افراد دندانشان را کشیدند, مفید است که موجب بند آمدن خونریزی می‌شود و اگر دندان‌هایشان بعد از استفاده از این دهانشویه کُند شد, بهتر است که مقدار سرکه را کم کنند.

این دهانشویه موجب خوشبو کردن محیط دهان می‌شود همچنین عفونت‌ها و باکتری‌های موجود در محیط دهان را از بین می‌برد و برای لقی دندان‌ها, آفت دهان و جوش‌هایی که داخل دهان می‌زند بسیار مناسب است.

اگر در دهان آفتی وجود دارد که بعد از استفاده از این دهانشویه احساس سوزش می‌کنید بهتر است که گلاب خالی را استفاده کنید.

جوشانده چوب مسواک

بهتر است که چوب مسواک را چوشانده و با عصاره آن دهان را شست‌و شو دهید، مداوت به این کار مانع از جرم دندان می‌شود.

محلول آب و نمک

دهانشویه آب و نمک برای رفع عفونت‌های دندان و دهان بسیار مفید است البته آب نباید شور باشد. حتی مسواک زدن با آب و نمک نیز به سلامت دندان‌ها بسیار کمک می‌کند.

تسنیم