Sugar-causes-high-blood-pressure-than-salt
با حفظ تعادل و کاهش مصرف نمک هم به سلامتی تان کمک کرده اید و هم در راه پیشگیری از بالارفتن فشارخونتان قدم برداشته اید برای طبیعی نگه داشتن فشار خون باید یک سری نکات را راعایت کنید که کاهش مصرف سدیم در این زمینه بسیار حائز اهمیت است

 در سال ۱۹۴۰، یکی از محققان دانشگاه Duke به نام والتر کمپنر، ایده‌هایی را مطرح کرد که باعث شهرت او شد! او اولین محققی بود که برای درمان افراد مبتلا به فشار خون بالا، از محدودیت مصرف نمک استفاده می‌کرد.

بعد از آن بود که مطالعات مختلفی تایید کردند که کاهش مصرف نمک می‌تواند به کاهش فشار خون بالا کمک زیادی کند. امروزه متخصصان بر اساس بررسی‌های علمی پهن‌دامنه معتقدند که هیچ دلیلی وجود ندارد که کسانی که فشار خون‌شان در حد طبیعی قرار دارد، بخواهند مصرف سدیم را محدود کنند.

اما اگر مبتلا به بیماری فشار خو ن بالا هستید، باید نسبت به مصرف نمک دقت کنید! مطالعات مختلفی همچنان تایید می‌کنند که کاهش مصرف نمک می‌تواند برای مبتلایان به این بیماری مفید و موثر باشد. البته نباید فراموش کرد که در طول ۲۰ سال اخیر، روش جدیدی مطرح شده است برای کسانی که مبتلا به فشار خون بالا هستند ولی نمی‌خواهند مصرف سدیم را کنترل کنند!

در این روش باید غذاهایی مصرف کرد که حاوی پتاسیم بیشتری باشند. در واقع محققان هلندی متوجه شدند که مصرف کم پتاسیم به‌اندازه مصرف زیاد نمک، تاثیر منفی روی فشار خون می‌گذارد؛ ولی متاسفانه اکثر افراد روزانه حدود ۳۱۰۰ میلی‌گرم پتاسیم دریافت می‌کنند، در حالی که این میزان ۱۶۰۰ میلی‌گرم کم‌تر از حد لازم است.

پس سعی کنید رژیم غذایی‌تان سرشار از پتاسیم باشد و می‌توانید برای این کار از انواع مختلف میوه‌ها، سبزیجات و حبوبات استفاده کنید. سبزیجاتی مثل اسفناج، کلم بروکلی، موز، سیب‌زمینی سفید و خیلی از حبوبات مثل لوبیا که هر کدام حاوی ۴۰۰ میلی‌گرم پتاسیم در هر وعده مصرفی هستند.