کیک ماگمای آلبالو

kekاگر از علاقمندان به درست کردن کیک های خانگی هستید توصیه میکنیم که این کیک را هم امتحان کنید بسیار کیک خوبی است و مطمئنا همه از این کیک خوششان خواهد آمد

تخم مرغ 3 عدد

آرد 2 لیوان

شیر 1 استکان

شکر 1 استکان

روغن مایع 1 استکان

رنده پوست 1 عدد لیموترش

وانیل 1 پاکت

بکینگ پودر 1 قاشق مربا

کرم:

پنیر سفید 200 گرم

شیر 4 لیوان

شکر 7 قاشق

نشاسته 2 قاشق

آرد 3 قاشق

سس:

آلبالوی بدون هسته 2 لیوان

شکر 1 لیوان

نشاسته 2 قاشق ( نشاسته  ذرت یا بلغور فرق ندارد)

آب نصف استکان

طرز تهیه :

ابتدا کرم را درست می کنیم و می گذاریم سرد شود بدین طریق که غیر از پنیر همه مواد کرم را می ریزیم در قابلمه و هم میزنیم  وقتی به قوام آمد از حرارت برمی داریم وقتی از حرارت برداشتیم پنیر را می ریزیم  و با میکسر هم میزنیم. اکنون برای درست کردن کیک  تخم مرغ ها و شکر را بخوبی مخلوط کرده سپس شیر, روغن, پوست لیمو و وانیل را می ریزیم . در یک کاسه دیگر آرد و بکینگ پودر را ریخته یک دقیقه دیگر هم میزنیم  این کیک را در قالب  گرد ریخته می توانید از کاغذ روغنی هم استفاده کنید کرمی که درست کردیم به آرامی  با ملاقه در وسط کیک می ریزیم همه کرم را میریزیم بنظر زیاد می آید ولی زیاد نیست  در فر 170 درجه قرار میدهیم تا رویش طلایی شود برای درست کردن سس در قابلمه آلبالوها و شکر را می ریزیم در حرارت کم قرار داده تا زمانیکه آلبالوها نرم شوند نشاسته را با آب مخلوط کرده در قابلمه ریخته و تند تند هم میزنیم  وقتی رویش حباب زد از حرارت برمیداریم و می گذاریم سرد شود قبل از سرو کردن باید کیک و سس سرد شوند کیک را باید حداقل 4-5 ساعت در یخچال قرار دهیم  قبل از سرو کردن سس را ریخته و سرو میکنیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.

۳۰ شهریور ۱۳۹۴ ۲۱:۳۳
اشتراک گذاری (چگونه میتوانید این مطلب را برای دیگران بفرستید)

ساختمان پزشکان

  • هنوز دیدگاهی ارسال نشده است.