برای برخی از افراد این موضوع سوال است که کربوهیدرات چه فوایدی برای بدن ما انسان ها دارد خوب حالا ما برای شما در این متن از فواید کربوهیدرات می گوییم.اضافه کردن کربوهیدرات به برنامه غذایی کاریست ساده. حتی اگر مراقب مصرف کربوهیدرات خود برای کاهش وزن یا کنترل قند خون و سطح گلوکز باشید، کربوهیدرات بخش مهمی از تغذیه سالم به حساب می آیند. اما باید مراقب بود مقدار زیادی از آن را یکباره استفاده نکنیم.
***
پس از مقدار کربوهیدراتی که می توانید استفاده کنید نهایت استفاده را ببرید.همانطور که می شود چشم ها را گول زد میتوانید با ترکیب موادی که کربوهیدرات بالایی دارند با موادی که کربوهیدرات پایینی دارند حس چشایی را هم گول بزنید.می توانید از مواد غذایی که کربوهیدرات بالا دارند بدون اینکه زیاده روی کنید استفاده کنید. با ترکیب کربوهیدرات ها ظرف غذا رنگا رنگ می شود، طعم های قوت می گیرند و مواد مغذی بیشتر و متنوع تری وارد بدن می شود چون میوه و سبزیجات بیشتری میل می کنید.اما این کار فراتر از یک ترکیب کردن ساده است، اینجا چطور ترکیب کردن، چطور بریدن و حتی چطور سرو کردن مهم است.با برخی از این تکنیک ها آشنا شوید:حجم ( و طعم ) برنج، ماکارونی یا سیب زمینی را میتوانید
***
با اضافه کردن سبزیجات کم کربوهیدرات مانند قارچ، پیاز و سیر بالا ببرید و یا می توانید با اضافه کردن گوجه های گیلاسی و پیاز تازه در پایان پخت این کار را انجام دهید.- می توانید با اضافه کردن مقداری از غذاهای دارای کربوهیدرات بالا به سالاد آن را قوی تر کنید. مانند لوبیا، عدس، ماکارونی سبوس دار و یا دانه های سویا3- می تواندی با پخت سیب زمینی شیرین در کنار هویج ( به جای سیب زمینی خالی ) حس چشایی خود را گول بزنید تا طعم سیب زمینی را بچشید. انواع مختلفی از این نوع ترکیب ها وجود دارد که می توانید استفاده کنید.- چگونگی برش نان و سبزیجات میتواند این حس را به شما بدهد که مقدار بیشتری مصرف می کنید. نان خود را نازک برش بزنید و به جای یک قطعه چند قطعه اش کنید. سبزیجات را به صورت مکعبی نبرید و آنها را در ابعاد بزرگ برش دهید تا بیشتر استفاده شوند5- وقتی نوبت پیش غذاها و میان وعده ها می رسد، از چیپس و کراکر فراتر بروید،
***
مقداری ادویه خوش طعم روی قطعات خیار، کدو، گوجه فرنگی آلو و کاسنی فرنگی بریزید حتی بعضی از این موارد را میتوانید با کمک فر ترد کنید و سپس میل کنید.لیست کوچکی از سبزیجات و غلاتی که کربوهیدرات بالایی دارند ( برای اینکه کنترل کنید )سیب زمینی انواع لوبیا نخود سبز دانه های سویا چغندر ذرت کدو حلوایی ماکارونی ( توصیه می شود همیشه از نوع سبوس دار استفاده شود )برنج، ترجیحا قهوه ای دیگر غلات از جمله ارزن، جو، بلغور، نان لیست کوچکی از سبزیجاتی که کربوهیدرات پایینی دارند ( تا بتوانید به موارد پر کربوهیدرات اضافه کنید )
***
کنگر فرنگی
مارچوبه
لوبیا سبز
کدو سبز
قارچ
فلفل دلمه ای، فلفل تند
گوجه فرنگی
گل کلم
هویج
کلم بروکلی
اسفناج، کلم پیچ، کاهو
خیار
***
آیا شما نیز حواستان به مصرف کربوهیدرات ها هست؟ چگونه حجم آنها را بالا میبرید؟ آیا تا به حال مواردی که بالا به آن اشاره شد را امتحان کرده اید؟دستور پخت کم کربوهیدرات مورد علاقه شما چیست؟ نظر خود را بنویسید تا ما و دیگران نیز از آن استفاده کنیم.
منبع: کرمانی