body_odor_remedy
طب سنتی چه پیشنهاداتی برای رفع بوی بدن دارد و با چه راههایی می توان این بوی چندش آور را از بین برد از نظر این طب چه عواملی بر ایجاد این بو تاثیرگذارند و می توانند ان را کاهش یا افزایش بدهند می خواهیم یک روش درمانی مناسب برای رفع این مشکل را به شما آموزش دهیم!

بوی بد عرق در بیشتر اوقات از زیادی اخلاط در بدن و عفونت آن می باشد که درمان آن پاکسازی بدن توسط داروهای مربوطه و تخلیه خلط غالب با حجامت، فصد و …. می باشد.

و گاهی اوقات به دلیل تاخیر در غسل جنابت، حیض و حرارت زیاد قلب و جگر می باشد.

و همینطور مصرف زیاد غذاهای بدبو مانند پیاز است که موجب بوی بد عرق می شود.

سیر درمان:

1-      اگر حرارت کبد و قلب بالا بود از آب زرشک، آبغوره، آبلیمو، آب انار، رب انار و سایر ترشیجات همانند سرکه انگبین جهت تعدیل حرارت کبد استفاده نمایید و زمان مصرف آن بهتر است نیم ساعت قبل از ناهار و شام باشد.

2-      صبح ناشتا از عرق بیدمشک، آبلیمو و آب جوش و عسل  خیسانده آلو بخارا با گل سرخ، گلاب یا عرق دارچین، عرق بادرنجبویه با عسل استفاده نمایید.

3-      شستشوی بدن با آب برگ مورد تازه یا با گلاب و یا با آب برگ سیب یا به.

4-      پی در پی دوش گرفتن یا در استخر شنا کردن.

5-      خیس کردن پیراهن با عرق بیدمشک یا گلاب.

6-      در کل ابن سینا (ره) دارچین را در درمان بوی بد عرق پیشنهاد میکنند.(در مزاجهای گرم از آبلیمو به عنوان مصلح دارچین استفاده کنید).

با توجه به تعدد مناطق جغرافیایی لازم دانستم تا برخی از چیزهایی که بوی بدن را خوشبو میکند را خدمت بزرگواران ارائه کنم که برخی از آنها عبارتند از:

دارچین

زردآلو

گل سرخ

گلاب

عرق بیدمشک

کنگر

فرنجمشک

شاهتره

دارچینى

مرمکى

جوزبوا

میخک

ترنج با پوست

هل

و ….

نکته: حتما در بدبویی ناشی از عفونی شدن خلط، طبیعت موارد فوق را در نظر گرفته سپس به مصرف آن بپردازید.