لوکوم یک نوع شیرینی مخصوص کشور ترکیه است که در طعم های متفاوت وجود دارد که ما در اینجا طعم انار آن را آموزش می دهیم همانطوریکه در ایران راحت الحلقوم از شیرینی های مخصوص ایران است در ترکیه هم به لوکوم معرف است
شربت:
شکر 800 گرم
آب 375 میلی لیتر
آبلیموی تازه نصف عدد
لوکوم:
نشاسته ذرت 120 گرم
کرم تارتار 1 قاشق مربا
آب 3 عدد انار (330 میلی لیتر)
آب 1 لیوان
رویه:
پودر قند 160 گرم
نشاسته ذرت 30 گرم
ابتدا آب ر در قابلمه ریخته ورویش شکر ریخته هم میزنیم سپس آبلیموی تازه را می ریزیم و منتظر می مانیم تا بجوشد 30 دقیقه بجوشد و به قوام بیاید و از حرارت بر میداریم در یک قابلمه 170 میلی لیتر آب را ریخته و اب انار را می ریزیم و کرم تارتار را هم اضافه کرده رویش نشاسته ذرت ریخته و هم میزنیم اول با قاشق سپس با میکسر هم میزنیم وقتی به قوام آمد شربت آماده کرده را کم کم ریخته و با میکسر هم میزنیم اکنون کمی دیگر از شربت ریخته و با میکسر هم میزنیم وقتی همه شربت را ریختید یک ساعت تمام هم زده تا وقتی قوام دار شود می جوشانیم از حرارت برداشته در سینی فر کاغذ روغنی انداخته سینی 20 در 20 باشد رویش را خیلی کم روغن زده و مواد را ر آن پهن می کنیم حداقل 5 ساعت در دمای محیط بماند 160 گرم پودر قند را در یک ظرف ریخته ورویش 20 گرم نشاسته ذرت می ریزیم مخلوط کرده روی لوکوم از این مخلوط الک می کنیم سپس در جایی که قرار است برگردانیم از این مواد الک کرده تا نچسبد و با کاغذ روغنی برمیگردانیم و طرف دیگرش را هم از این مخلوط می پاشیم با چاقویی که پیتزا را برش می دهیم به شکل دلخواه می بریم و بار دیگر به ترکیب نشاسته و پودر قند آغشته میکنیم در یک ظرف درب بسته در جای سرد قرار می دهیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.