mantı

آقایان و خانمها, امروز برایتان از بین غذاهای خمیری غذایی را آموزش می دهیم که بسیار پرطرفدار است و اسم آن مانتی است  این آموزش مرحله به مرحله است  با خانواده و بچه ها در کنار هم این غذا را سرو کنید

تخم مرغ ها , نمک را ریخته و خوب هم میزنیم رویش رویش نصف لیوان آب را می ریزیم  آرد را هم میریزیم  و به ورز دادن ادامه می دهیم. روی خمیر را پوشانده تقریبا 10-15 دقیقه استراحت می دهیم. دریک کاسه گوشت چرخ کرده  سپس پیاز رنده شده و نمک و فلفل می ریزیم  و ورز می دهیم . از خمیر تکه هایی برداشته  وبا وردنه نازک باز می کنیم  از خمیر تکه های کوچکی برش داده  به همه تکه های کوچک از مواد گوشتی گذاشته  می بندیم  دریک ظرف گذاشته رویش آرد می پاشیم تا به هم نچسبند تا نصف یک قابلمه اب ریخته 1 قاشق چای نمک می ریزیم  وقتی آب جوشید رویش  خمیرها را می ریزیم  وقتی پخت با سس ماست سرو میکنیم  سس ماست را با هاین طریق درست می کنیم در یک کاسه ماست ریخته  و سیر می ریزیم .در یک تابه روغن ریخته  و میگذاریم ذوب شود سپس پاپریکا ریخته. مانتی های پخته شده را در ظرف کشیده رویش سس ماست می ریزیم  و در اخر پاپریکا را می ریزیم

 

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد