bogche1این  بقچه مخصوص قنادی های ترکیه است و طرفداران زیادی دارد ما هم خواستیم این آموزش را برایتان یاد بدهیم تا در خانه خودتان درست کتید و بعنوان یک عصرانه خوشمزه در کنار خانواده سرو کنید

مواد لازم:

آرد 3 لیوان

نشاسته گندم 1 لیوان

خمیر ما یه نصف پاکت

شیر 1 لیوان

روغن مایع نصف استکان

تخم مرغ 2 عدد

کره 2 قاشق

نمک و آب

مواد داخلی:

گوشت چرخ شده 200 گرم

جعفری 1 مشت

پباز 2 عدد

نمک و فلفل

رویه:

زرده تخم مرغ

bogche

طرز تهیه :

پیازها را خرد می کنیم  در تابه خیلی کم روغن می ریزیم  و پیازها را تفت می دهیم  گوشت چرخ کرده را اضافه میکنیم  و به  تفت دادن ادامه میدهیم  نمک و فلفل راریخته  و هم میزنیم  حرارت را خاموش می کنیم و می گذاریم سرد شود وقتی ولرم شد جعفری می ریزیم . برای درست کردن خمیر ابتدا آرد و نشاسته گندم را در یک کاسه ریخته  وسطش را گود کرده و مایه خمیر را می ریزیم روی آرد نمک ریخته روی مایه خمیر شیر و روغن مایع ریخته غیر از یک زرده تخم مرغ بقیه تخم مرغ ها را می ریزیم  از وسط هم زده  تا خمیر مایه خوب حل شود خیلی کم آب ولرم می ریزیم  وقتی خمیری شد که بدست نچسبید تکه هایی از خمیر را برداشته  در دست گرد میکنیم  با کف دست پهن کرده تا خمیر پهن شود در وسطش از موا د اخلی گذاشته  و می بندیم  در سینی فر چرب شده می ریزیم  رویش زرده تخم مرغ می مالیم ورویش کنجد یا سیاه دانه می پاشیم می گذاریم در سینی کمی استراحت کند سپس رویش چنگال کشیده در فر  180 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم تا بپزد
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد