bogche13  با این مقدار 36 عدد بقچه بدست می آید که شما باید با توجه به تعداد نفرات خود  مقدارش را تنظیم کنید

مواد لازم:

بکینگ پودر 3 پاکت

ماست 2 لیوان

روغن مایع 1 لیوان

نمک 1 قاشق مربا

آرد 4.5 لیوان کم کم اضافه میکنیم

رویه:

آرد سوخاری

مواد داخلی:

پنیر- جعفری

گوشت چرخ کرده

سیب زمینی- پنیر پیتزا

123 BOGCHE

123 BOGCHE1

bogche2

 

bogche3

 

bogche5

در یک کاسه ماست, روغن مایع و بکینگ پودرها , نمک ریخته با دست خوب هم میزنیم  در آخر آرد را کم کم ریخته تا خمیر نرمی بدست آید مقدار آرد بسته به نوع آرد ممکن است کم و زیاد شود بخاطر همین کم کم اضافه میکنیم  روی خمیر را پوشانده  15- 20 دقیقه استراحت می دهیم چون این بقچه خمیر مایه ندارد باید با استراحت پف کردن آن را زیاد کنیم .از خمیر به اندازه گردو برداشته  با دست کمی گرد کرده  با کف دست پهن می کنیم  مواد داخلی را گذاشته و می بندیمم پنیر و جعفری, گوشت چرخ کرده یا سیب زمینی و پنیر پیتزا قرار می دهیم مواد داخلی بستگی به ذائقه خودتان دارد

bogche6

bogche7

bogche8

bogche9

bogche11

 

bogche12این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد