این شیرینی جزو شیرینی هایی است که خیلی زود با بیسکویت آماده می شود و میتوانید بعنوان عصرانه همراه با چای درکنار خانواده نوش جان کنید
مواد لازم:
شیر 1.5 لیتر
نشاسته ذرت 3 قاشق سرپر
شکر 1.5 لیوان
آرد 4 قاشق سرپر
وانیل 2 قاشق چای
پنیر سفید 200 گرم
کره نصف قاشق
بیسکویت پتی بور2-3 پاکت
سس شکلاتی:
شیر نصف لیوان
کره نصف قاشق
شکلات 1.5-2 لیوان
طرز تهیه :
شیر, نشاسته, آب را در قابلمه می ریزیم در حرارت مرتب و سریع هم میزنیم تا بجوشد وقتی جوشید در قوام فرنی می شود حرارت را کم کرده و وانیل, کره, پنیر را ریخته و به هم زدن ادامه می دهیم وقتی پنیر حل شد از حرارت برمیداریم در یک ظرف پیرکس یک ردیف بیسکویت پتی بور و نصف مواد نشاسته ای را ریخته سپس یک ردیف دیگر بیسکویت چیده و نصف دیگر موادنشاسته ای ر ریخته و دوباره یک ردیف دیگر بیسکویت می چینیم و می گذاریم کامل سرد شود مجموعا سه ردیف بیسکویت و دو ردیف موادنشاسته ای می شود اکنون سس شکلاتی را آماده میکنیم در یک قابلمه کوچک می گذاریم موادسس شکلاتی را ریخته و در حرارت قرار میدهیم تا شکلات کاملا حل شود سپس می گذاریم ولرم شود روی مواد بیسکویتی ریخته و رویش را با ریسک صاف می کنیم تقریبا 3-4 ساعت در یخچال قرار می دهیم سپس برش داده وسرو می کنیم و به دلخواه تزیین میکنیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد