در فصل پاییز میوه های خوشمزه و غذاهای عالی نیز وجود دارد اما باید بدانیم چگونه میوه های پاییزی را در وعده های غذایی خود نیز جای دهیم؟
1.کدو اسپاگتی
اسم این کدو به خاطرداشتن رشته های نازک و ماکارونی مانند می باشد . این کدو نه تنها طعم بسیار عالی دارد همچنین بسیار مغذی است . کدو اسپاگتی به میزان یک فنجان دارای 40 کالری است و فاقد گلوتن می باشد در نتیجه می تواند جایگزین مناسبی برای پاستا باشد . این کدو در دمای 375 درجه فر، به مدت 30 دقیقه آماده می شود . پس از سرد شدن آن را نصف کنید و رشته ها را با چنگال از هم جدا کنید . راه ساده تر برای آماده کردن کدو این است که روی آن را با چنگال یا چاقو سوراخ کنید و در ماکروویو به مدت 10 تا 12 دقیقه بگذارید . وقتی سرد شد آن را نصف و رشته ها را از هم جدا کنید .روش های زیادی برای آماده کردن این کدو وجود دارد . می توانید آن را با سس گوجه فرنگی تزیین کنید و برای شیرین تر شدن آن از شکر یا گردوی آمریکایی استفاده کنید .
2.سیب زمینی شیرین
این نوع سیب زمینی معمولا برای شام تعطیلات استفاده می شود. اما این سبزی باید بیشتر مورد استفاده قرار گیرد نه فقط در مناسبت های خاص . سیب زمینی شیرین منبع بسیار خوبی از فیبر، بتا کاروتن و ویتامین c می باشد .تکه های سیب زمینی را در روغن نارگیل با کمی دارچین و نمک و فلفل در حرارت بالا حدود 8 تا 10 دقیقه تفت دهید تا برشته شود .
3. گلابی
گلابی میان وعده ای سبک و ابدار است و هر گلابی دارای کالری 100 می باشد . گلابی را نصف کنید و آن را با کمی نمک ، فلفل و روغن زیتون آغشته کنید سپس آن را روی کباب پز به مدت 3 تا 5 دقیقه بگذارید و بعد آن را با پنیر بز و روغن بالزامیک تفت دهید. کباب کردن گلابی باعث می شود شیرینی طبیعی آن از بین برود .
4. کلم بروکسل
این کلم در فصل پاییز فراوان است . کلم بروکسل شامل سولفورافن اس که به کاهش چربی کمک می کند و خواص ضد سرطانی دارد . کلم پخته شده دارای خواص زیادی می باشد .کلم را با مقداری نمک ، فلفل و روغن زیتون تفت دهید ودر دمای 400 درجه فر به مدت 30 دقیقه قرار دهید . همچنین می توانید کلم را آب پز کنید .ابتدا کلم را شسته ودر آب جوش بگذارید و نمک به آن اضافه کنید . بعد از چند دقیقه آن را آبکش کنید.
5. بادمجان
علی رغم اینکه آماده کردن این سبزی ارغوانی رنگ سخت به نظر می رسد ، راه های ساده ای نیز وجود دارد . تکه های بادمجان را با کمی نمک ، فلفل ، روغن زیتون ، پنیر موتزارلا و سس گوجه فرنگی در دمای 375 درجه فر به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا پنیر روی آن آب شود. بعد از اینکه بادمجان را از فر بیرون آوردید و خنک شد آن را با برگ ریحان تفت دهید. به جای سرخ کردن بادمجان در روغن زیاد از این طریق می توانید کالری وچربی را کاهش دهید .
6. سیب
یکی از محبوب ترین میوه پاییزی را نمی توان فراموش کرد : سیب همانطور که گفته می شود یک عدد سیب در هر روز شما را از دکتر دور می کند . این گفته به دلایلی درست است . سیب منبع بسیار خوبی از فیبر محلول است که به هضم غذا کمک می کند و کلسترل LDL را بهبود می بخشد . می توانید میان وعده ای بسیار مقوی از مخلوط سیب خرد شده ، کمی دارچین و بلغور جو داشته باشید . همچنین می توانید سیب را با کره بادام زمینی تفت دهید .
منبع: کرمانی