این شیرینی را می توانیددر روزهای خاص و مناسبت های مختلف درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید طوری که طعم و مزه لذتبخش ان دردهانتان خواهد ماند مقدار مواد آن برای 8-10 نفر است
مواد لازم:
کره یا روغن جامد نرم شده 150 گرم
تخم مرغ 1 عدد
شکر 1 لیوان
نشاسته گندم یا ذرت نصف لیوان
وانیل 1 پاکت
بکینگ پودر 1 قاشق مربا
کاکائو
آرد تقریبا 3.5 -4 لیوان
طرز تهیه :
بجز کاکائو مواددیگر را با هم مخلوط می کنیم سپس خمیر را به دو قسمت تقسیم می کنیم و یکی را دوباره به دو قسمت تقسیم می کنیم به این دو به یکی 1 قاشق مربا خوری کاکائو و به دیگری 1 قاشق سوپخوری کاکائو میزنیم خوب هم میزنیم اگر بدست چسبید مقداری دیگر آرد بریزید به خمیر سفید کمی دیگر آرد می زنیم و ورز میدهیم به خمیری که 1 قاشق مربا خوری کاکائو دارد رول میکنیم به خمیری که 1 قاشق سوپخوری کاکائو ریختیم با وردنه باز میکیم و خمیر کاکائویی کم رنگ را مثل تصویر لایش میگذاریم و به قطر نیم سانت برش میزنیم خمیر سفید را هم با وردنه بازکرده ورویش خمیرهای کاکائویی برش زده را با فاصله قرار می دهیم , و بادست یا وردنه ملایم صاف می کنیم و با دهانه لیوان قالب می زنیم روی کاغذ روغنی در سینی فر می چینیم 20 عدد بدست آمد که در فر 170 درجه بمدت 15-20 دقیقه قرار می دهیم می توانیم کناره هایی که در اوردیم به اندازه تخم مرغ درست کرده و بپزیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد