زنجبیل, شیر و عسل و خرده های نان و کنجد باعث می شود که مرغ مثل انار سرخ شود و خیلی خوشمزه می شود یک غذای سبک و خوبی است مطمئنم خیلی خوشتان خواهد آمد
شیر 1/4 لیوان
عسل 1.5 قاشق
پاپریکا نصف قاشق مربا
زنجبیل 1 قاشق چای
مرغ 1 کیلو
خرده های نان 1/4 لیوان
آرد ذرت 1/4 لیوان
کنجد 1.5 قاشق
نمک 1.5 قاشق چای
روغن مایع نصف قاشق
فر را در 200 درجه گرم می کنیم. شیر, عسل, فلفل قرمز و زنجبیل در کیسه فریز می ریزیم داخلش مرغ را ریخته درب نایلون را می بندیم تا خوب به سس آغشته دو طرف مرغ ها را در مخلوط خرده نان, آرد ذرت و کنجد غلطانده و در سینی فر می گذاریم رویش 1 قاشق مربا روغن مایع مالیده 20 دقیقه در فر قرار می دهیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد