پیده از غذاهای مخصوص ترکیه است که توسط آشپز معروف ترکیه آموزش داده شده است یک سام یا عصرانه مناسبی برای مهمانی هاست
مواد لازم:
آرد 4 لیوان
خمیر مایه نصف پاکت
سیاه دانه 1 قاشق مربا
نمک و آب
مواد داخلی:
پنیر سفید 150 گرم
پنیر پیتزا 100 گرم
پنیر لر 1 کاسه
گوجه فرنگی 1 عدد
رویه :
کره
طرز تهیه :
در کاسه آرد ریخته رویش نمک و سیاه دانه می ریزیم وسطش را مثل حوض گرد کرده و در داخل گودال خمیر مایه می ریزیم روی خمیر مایه آب ولرم می ریزیم تاخمیر مایه حل شود آرد ریخته و خمیر را ورز می دهیم. خمیرنرمی بدست می آید که بدست نمی چسبد از خمیر تکه هایی برداشته در دست گرد کرده رویش آرد می پاشیم و خمیر را با وردنه بشکل بیضی باز می کنیم .پنیر سفید را له کرده و پنیر لر را مخلوط کرده و پنیر پیتزا را رنده کرده و مخلوط میکنیم روی خمیرها مخلوط پنیر را ریخته کناره ها و نوکهایش را فشار می دهیم. وسط پیده یک ورق گوجه فرنگی قرار می دهیم روی کاغذ روغنی پیده ها را قرار می دهیم و میگذاریم استراحت کند در فر180 درجه می پزیم وقتی از فر در آورده رویش کره می مالیم و سرو می کنیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه و ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع (hiDoctor.ir) مجاز می باشد.