این ترشی از نظر خوشمزه بودن با ترشی های دیگر خیلی فرق دارد و همه این ترشی را می پسندند و در کنار غذا خورده می شود و با هر مزاجی سازگار است
مواد لازم:
مرحله 1:
لبوی قرمز 2 کیلو
سیر 2 حبه
سرکه نصف استکان
نمک دریای درشت 1 قاشق
آب
مرحله 2:
لبوی پخته 2 کیلو
سیر 3 حبه
سرکه 1 استکان
آب لبو
طرز تهیه:
در مرحله اول لبوها را شسته و با پوست در قابلکه گذاشته آب, سرکه, نمک و سیر را می ریزیم و 1 ساعت می پزیم.یکروز در آب خودش و قابلمه خودش دربش را گذاشته و سرد می کنیم فردایش مرحله دوم را انجام میدهیم لبوهای پخته را پوستش را جدا کرده آبش را در ظرفی ریخته درداخلش آبش سیر له شده و سرکه می ریزیم و هم میزنیم در شیشه ها لبوهای پخته را ریخته رویش آب لبو را می ریزیم و دربس را محکم می بندیمو در یخچال بمدت 5 روز قرار می دهیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه و ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع (hiDoctor.ir) مجاز می باشد.