ترشی2

این ترشی از نظر خوشمزه بودن با ترشی های دیگر خیلی فرق دارد و همه این ترشی را می پسندند و در کنار غذا خورده می شود و با هر مزاجی سازگار است

مواد لازم:

مرحله 1:

لبوی قرمز 2 کیلو

سیر 2 حبه

سرکه نصف استکان

نمک دریای درشت 1 قاشق

آب

مرحله 2:

لبوی پخته 2 کیلو

سیر 3 حبه

سرکه 1 استکان

آب لبو

طرز تهیه:

در مرحله اول لبوها را شسته و با پوست در قابلکه  گذاشته آب, سرکه, نمک و سیر را می ریزیم و 1 ساعت می پزیم.یکروز در آب خودش و قابلمه خودش  دربش را گذاشته  و سرد می کنیم فردایش مرحله دوم را انجام میدهیم لبوهای پخته  را پوستش را جدا کرده  آبش را در ظرفی ریخته  درداخلش آبش سیر له شده و سرکه می ریزیم  و هم میزنیم  در شیشه ها  لبوهای پخته را ریخته رویش آب لبو را می ریزیم  و دربس را محکم می بندیمو در یخچال بمدت 5 روز قرار می دهیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه و ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع (hiDoctor.ir) مجاز می باشد.