سوپ عدس ترکیه بسیار معروف است اکنون این رسپی را از زبان یکی از آشپزهای معروف آموزش میدهیم که امیدوارم مورد پسندتان قرار بگیرد
1 فنجان عدس سبز
1 عدد پیاز
2 قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق غذا خوری رب فلفل قرمز
2 حبه سیر
کره 2 قاشق غذا خوری
آرد 3 قاشق غذاخوری
نمک
نعناع
آب
در کاسه عدس سبز را می ریزیم رویش آب جوش ریخته و می گذاریم نرم شود سپس عدس را شسته و در قابلمه می ریزیم رویش آب جوش می ریزیم و می پزیم. در قابلمه کره ریخته و با پیاز ریز خرد شده و سیر تفت می دهیم آرد را تفت داده سپس هم میزنیم و آب سرد می ریزیم عدس ها را همراه با آبش اضافه می کنیم و می گذاریم باهم بپزد اگر قوامش خیلی سفت شود آب جوش می ریزیم سپس نمک و نعناع ریخته و سرو میکینم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه و ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع (hiDoctor.ir) مجاز می باشد.