این دسر جزو دسرهایی است که باید در شربت انداخته شود و در کنار غذا سرو می شود این دسرها در ترکیه طرفداران زیادی دارد
مواد لازم:
ماست 1 لیوان
آرد سمولینا 1 استکان
تخم مرغ 1 عدد
کره 2 قاشق
روغن مایع 3 قاشق
بکینگ پودر 1 پاکت
آرد 12 قاشق سرپر
شربت:
شکر 4 لیوان
آب 2.5 لیوان
لیمو ترش 1 حلقه
رویه:
پسته
طرز تهیه :
در ظرفی ماست را ریخته سپس روغن مایع, کره نرم شده ریخته و تخم مرغ را اضافه کرده و خوب با همزن دستی هم میزنیم سپس آرد سمولینا و بکینگ پودر را اضافه میکنیم آرد را قاشق قاشق اضافه میکنیم و هم زده تا بدست نچسبد خوب ورز می دهیم و در ظرف آرد پاشی شده خمیر را قرار می دهیم رویش کاغذ محافظ کشیده و میگذاریم در یخچال استراحت کند. مواد شربت را در قابلمه ریخته وقتی جوشید می گذاریم خنک شود روی سطح کار آرد ریخته و خمیر را پهن می کنیم و قالب میزنیم و در روغن داغ سرخ میکنیم از روغن در آورده و در شربت می ریزیم و مدتی صبر میکنیم تا شربت به خورد آن برود سپس رویش پودر پسته می ریزیم . سرو میکنیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه و ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع (hiDoctor.ir) مجاز می باشد.