با این اندازه مواد 2 سینی شیرینی بدست می آید و مدت درست کردن آن نیم ساعت و مدت پخت آن 40 دقیقه است این شیرینی بسیار معطر و خوشمزه است
مواد لازم:
کره یا روغن جامد 250 گرم
روغن مایه 1 استکان
زرده تخم مرغ 1 عدد
شکر 150 گرم
نشاسته 50 گرم
دارچین 1 قاشق مربا
نمک نوک قاشق چای
وانیل 1 پاکت
آرد 750 گرم ( 4 لیوان معمولی)
طرز تهیه :
کره و شکر را با میکسر هم میزنیم سپس روغن مایع و زرده تخم مرغ را اضافه میکنیم نمک, نشاسته , آرد بکینگ پودر و وانیل را با هم الک میکنیم مواد خشک را به مواددیگر مخلوط میکنیم و خوب ورز مید هیم تاخمیر شود سپس رویش محافظ میکشیم و در یخچال نیم ساعت قرار می دهیم از یخچال در آورده 5 دقیقه در دمای محیط قرار می دهیم کمی ورز داده تا نرم شود از خمیر به اندازه کوچکتر از گردو برداشته گرد کرده روی سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده می چینیم درفر 170 درجه قرا رداده تا بپزد و رویش طلایی شود وقتی سرد شد رویش پودر قند و دارچین می ریزیم در یک ظرف دربسته نگهداری میکنیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه و ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع (hiDoctor.ir) مجاز می باشد.