در ترکیه بیشتر از غذاهای خمیری استفاده می شود که مانتی هم جزو غذاهای خمیری است و اکنون در ایران نیز بصورت بسته بندی وجوددارد که ما اکنون مانتی خانگی ر ا آموزش می دهیم
مواد لازم:
تخم مرغ 1 عدد
آب نصف استکان
نمک 1 قاشق چای
آرد 12 قاشق
موادداخلی:
گوشت چرخ کرده 100 گرم
برنج 1 قاشق
طرز تهیه :
گوشت چرخ کرده رویش نمک و روغن می ریزیم تفت می دهیم سپس برنجر ا می ریزیم و آب را اضافه میکنیم تا وقتی برنج ها حجیم شود بپزید میگذاریم سرد شود از طرف دیگر در یک قابلمه تخم مرغ ریخته رویش آب و نمک میریزیم و با دست هم میزنیم سپس کم کم آرد را میریزیم اکنون خمیری بدست می آید که نرم است و بدست نمی چسبد رویش مقداری آرد می پاشیم با وردن ه باز میکنیم مربع های کوچک برش میدهیم رویش مواد گوشتی آماده میر گذاریم مثل تصاویر نوک های آن را به هم فشار می دهیم و در سینی فر قرار می دهیم در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم تا رویش طلایی شود و میگذاریم سرد شود اگر الان استفاده نمی کنید در کیسه فریزر قرار داده و در یخچال نگهداری میکنیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه و ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع (hiDoctor.ir) مجاز می باشد.