یک عامل کلیدی برای سلامت جنسی عادات غذایی سالم، تغذیه، ورزش روزانه، مدیتیشن و تمدد اعصاب، خواب کافی، و وقت کافی برای تفریح و یا فعالیت های تفریحی است. بهداشت جنسی بیشتر شامل کاهش خطر برای بیماری های خاص به فعالیت جنسی مانند عفونت با بیماریهای مقاربتی و حاملگی ناخواسته مرتبط است.
استمنا برای جسم و روح انسان مضر است و از نظر اسلام رد شده است. پس از استمنا دوری کنید. دین مبین اسلام، هر مسئله ای را حرام یا گناه معرفی کرده است بدون شک برای بدن مضر است.
استمنا هیچ فایده ای ندارد پس در سایت ها به دنبال فواید آن نباشید. این کار مضر بوده و به هیچ وجه پیشنهاد نمی شود در صورتی که این عمل را انجام می دهید هرچه زودتر اقدام به ترک این عادت غلط نمایید.
همانطورکه خودشماگفتیداسلام بیخود هیچ چیزراحرامنکرده وحتما دلیلزیادی داره بهترینراه برای محار شهوت جنسی ورزش ومشغولیت به کارهای دیگر است واینکه گفتین مقدارکمش ضررنداره به نضرمنشهوت چیزی نیست که لذت بخش نباشه وانسان نخواد دوباره انحامش نده
آقاي محترم من معتاد به استمنا اين خلاف شرع شنيع بودم اكنون 27 سال دارم و به طور وحشتناكي بي اعتماد بنفس و خجالتي ام چرا صحبت از فايده اين كار شنيع احمقانه مي كنيد
سلام
حتی اگر استمنا به خودی خود مضر نباشد.اما افراط در هر کاری مضر است
سلام
مطالبی که نوشتید صحت دارد اما یک بعد ماجرا است!
استمناء با تمام خوبی هایی که دارد ، ضررهایی را نیز دارد.
ازجمله ی مضرات آن می توان به اختلالات روانی ، پریشانی و عدم ناباروری اشاره کرد.
مطالب دیگری نیز هست که چون انتظار می رود این پیام را تأیید کنید ، بیان نمی کنم و درخواست دارم درصورت صلاح دید برای من ایمیلی بزنید تا مقاله ی «استمناء ، باید ها و نبایدها» ی خودم را برای شما ارسال کنم.
گذشته از همه ی این ها ، شرع مقدس اسلام استمناء را حرام کرده است. پس حتماً دلایلی علمی دارد.
منتظر ایمیلتان هستم.
والسلام
دکترمحمدحسین کشمیری