FOOD

این بقچه کبابی هم زیباست هم خوشمزه جزو رسپی هایی است که آسان پخته می شود و خودش به تنهایی یک غذای اصلی محسوب می شود اگر جزو کشانی هستید که گوشت قرمز نمی خورید ازگوشت سفید استفاده کنید توصیه میکنم از این غذای خوشمزه درست کرده و در کنار خانواده سرو کنید

مواد لازم:

 

کره 6 قاشق

گوشت خرد شده 1.300 گرم

پیاز خرد شده متوسط 2 عدد

هویج 2 عدد

سیب زمینی 3 عدد

قارچ 400 گرم

ریحان خشک 1 قاشق چای

اب جوش  2 لیوان

نمک وفلفل سیاه

کرپ:

تخم مرغ 3 عددشیر 1.5 لیترآرد 3.5 لیوانبکینگ پودر 1 پاکت

پنیر پیتزا برای رویش به  تعداد بقچه ها

sugar-salt1
گوجه فرنگی 3 عددفلفل سبز 8-10 عددطرز تهیه : در یک قابلمه پیازهای هلالی خردشده  وگوشت را می ریزیم داخلش کره می ریزیم  و تفت می دهیم  وقتی آب انداخت و آبش را کشید ریحان را می ریزیم یکی دو دقیقه دیگر هویج های حلقه ای  را می ریزیم  قارچ هارا 4 قسمت کرده  و سیب زمینی ها را مکعبی خرد کرده و اضافه می کنیم و خیلی کم تفت می دهیم کمی آب ریخته و درب قابلمه را گذاشته تا بپزد وقتی گوشتها نرم شد نمک و فلفل ریخته و حرارت را کم میکنیم . در یککاسه تخم مرغ ,شیر, آرد و بکینگ پودر ریخته هم میزنیم  در یک تابه روغن مایع ریخته و کرپ را  ملاقه ملاقه ریخته هر دو طرف را  سرخ میکنیم  سپس در یک کاسه قرا رداده  سپس  مواد گوشتی را گذاشته  وسطش  و مثل بقچه می بندیم  روی سینی فر کاغذ روغنی انداخته   و بقچه را در آن قرار دهید همه مواد را به این شکل درست میکنیم  سپس رویش ورقه های پنیر قرار می دهیم ر.یش برش های گوجه فرنگی و فلفل با خلال دندان وصل میکنیم در فر 200 درجه از قبل گرم شده  قرا داده تا رویش طلایی و پنرها ذوب شود این بقچه 350 کالری دارد