-muhallebi11حتما اطلاع دارید که هلو تا چه اندازه برای سلامتی خوبست الان در فصل هلو هستیم و انواع مختلفی از آن وجود دارد پس چه خوبست که از این میوه یک دسر بسیار خوشمزه و متفاوت درست کنیم

مواد لازم:

برای پودینگ:
شیر 3 فنجان
آرد 2.5 قاشق غذا خوری
نشاسته ذرت 1.5 قاشق غذاخوری
2  فنجان شکر (10 قاشق غذا خوری)
1  عدد زرده تخم مرغ
وانیل 1 بسته
کره 1 قاشق غذا خوری
برای سس هلو:
1 عدد هلو بزرگ
1.5 قاشق غذاخوری پودر شکر
نشاسته  نیم قاشق غذا خوری
نصف فنجان آب

طرز تهیه :

-muhallebi

 

-muhallebi1

-muhallebi3

-muhallebi4

-muhallebi5

-muhallebi6

 

-muhallebi8

-muhallebi9

-muhallebi10

-muhallebi11

 

برای پودینگ 3 فنجان شیر را در یک قابلمه  ریخته، 1  عدد زرده تخم مرغ، آرد 2.5 قاشق غذا خوری، نشاسته  1.5 قاشق غذا خوری  و 10 قاشق شکر را با هم مخلوط کنید .  روی اجاق گاز مرتب هم بزنید، تا زمانی که به قوام بیاید. پس از پخت  1 قاشق سوپخوری کره و وانیل  بریزید 

برای تهیه  سس هلو؛  در یک تابه هلو بزرگ،  را پوستش را گرفته و مکعبی برش می زنیم  1.5 قاشق غذاخوری  شکر و  نیم فنجان آب بریزید .  مدت 5 دقیقه بجوشانید. سپس نیم قاشق غذا خوری از نشاسته   2-3 قاشق غذاخوری آب ریخته  ونشاسته را باز میکنیم و  داخل هلو ریخته  تا قوام دار شود سپس از حرارت  برداشته تا ولرم شود  سپس روی پودینگ ریخته   در یخچال گذاشته تا سرد شود سپس رویش پودر نارگیل, پسته یا فندق پودر شده بریزید

 

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه و ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع (hiDoctor.ir) مجاز می باشد.