wwg5mt

  برخی مزاج ها در افراد مختلف موجب کاهش تمایل جنسی می شوند و در مزاج بلغمی اینگونه است و تمایل جنسی در آن نسبت به دیگر مزاج ها کمتر دیده می شود چگونه می توان این مشکل را در آنان رفع کرد توصیه طب سنتی در این زمینه چیست؟

یک دستیار تخصصی طب سنتی ایران گفت: افراد بلغمی، تمایل جنسی کمتری دارند.

حمیدالله افراسیابیان درباره اعمال دستگاه تناسلی اظهار داشت: اصولاً گرمی مزاج، با افزایش قدرت و کارکرد دستگاه تناسلی همراه است.

به گفته وی اما رطوبت، نقشی کاملاً متفاوت دارد, رطوبت در مزاج گرم، نقش «تداوم تمایل جنسی» را به وجود می‌آورد.
این دستیار تخصصی طب سنتی ایران بیان داشت: در افراد صفراوی قدرت جنسی بالاست، اما تمایل به علت وجود خشکی مداوم نیست؛ یعنی دچار نوسان می‌شود.

افراسیابیان اضافه کرد: این افراد گاهی تمایل دارند و در شرایطی، با وجود قدرت جنسی لازم، میلی به ایجاد ارتباط ندارند.

افراد دموی دارای قدرت جنسی بالایی هستند
وی گفت: افراد دموی دارای قدرت جنسی خوب و تمایل مداوم هستند. این گروه، از افرادی هستند که علی رغم ارتباط جنسی مکرر، احساس ضعف نمی‌کنند(هر چه قدر قدرت جنسی بالاتر باشد توان باروری بیشتر است).

این دستیار تخصصی طب سنتی ایران ادامه داد: در حالیکه در سایر مزاج‌ها به علت تشدید خشکی یا افزایش سردی، امکان بروز عوارض نامطلوب زیاد است؛ خصوصاً افراط در ارتباط جنسی، «در سوداوی‌ها» می‌تواند بسیار آسیب رسان باشد.

در افراد بلغمی، تمایل جنسی کمتر است
افراسیابیان افزود: در افراد بلغمی، تمایل جنسی کمتر است و به علت رطوبت مزاجی، تقریباً کم میلی مداوم وجود دارد.

وی یاداور شد: در افراد سوداوی تمایل جنسی کم (تا حد پایین‌تر از متوسط) است. در زنان سوداوی، احتمال دارد که گاهی به تنفر جنسی هم تبدیل شود. زیرا در زنان تمایلات جنسی ارتباط بسیار نزدیکی با «حالات روحی-روانی» و مسایل مشغول کننده فکر دارد و در آقایان، امور و مسایل زندگی در هنگام نزدیکی جنسی، در اطاقک‌های جدا قرار دارد، ولی در زنان دیواری بین اطاقک‌ها نیست و هم زمان، تمامی موضوعات زندگی درک می‌شود؛ لذا مسایل زندگی بسیار تأثیر گذار بوه و تمایلات جنسی را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

تسنیم,