pirashki2

 

 

اسفناج شامل گروه های  غذایی است که طرفداران زیادی ندارد ولی بسیار پر خاصیت است برای اینکه از این سبزی استفاده شود آن را با مدل پیراشکی آموزش میدهیم که بخصوص بچه ها طرفدار غذاهای خمیری هستند  حتما از این مدل خوششان خواهد آمد پس اینگونه اسفناج را وارد رژیم غذایی بچه ها کنیم

 

مواد لازم:

آرد 4 لیوان

روغن مایع نصف استکان

نمک و آب

چرب کردن خمیر:

کره 100 گرم

روغن مایع 1 استکان

موادد اخلی:

اسفناج 1 کیلو

پیاز 1 عدد

پنیر سفید 150 گرم

روغن زیتون نمک وفلفل

رویه:

زرده تخم مرغ

کنجد

سیاه دانه

pirashki1

pirashki

طرز تهیه :

در کاسه آرد ریخته نمک می ریزیم در وسط روغن زیتون  و آب ولرم ریخته از وسط خمیر را هم میزنیم  خوب ورز داده تاخمیر شود روی خمیر را پوشانده تا استراحت کند. دریک تابه روغن زیتون ریخته پیاز خرد شده را کمی تفت داده سپس اسفناج  خرد شده می ریزیم  و به تفت دادن ادامه میدهیم  نمک و فلفل می ریزیم  وقتی اسفناجها نرم شد حرارت را خاموش میکنیم  تا سرد شود.کره را ذوب کرده و با روغن مخلوط میکنیم خمیری که استراحت دادیم روی میز کار آرد ریخته و با وردنه باز میکنیم تا جایی که میتوانیم خمیر را نازک باز کرده از روی آن  آرد ها را تمیز کرده رویش مخلوط روغن ر ا می مالیم  وبا دست تا جایی که میتوانیم خمیر را بزرگ میکنیم روی خمیر مخلوط اسفناج را  در یک طرف می ریزیم   و رول میکنیم   سپس گرد می بندیم و با چاقو ب نصف میکنیم   بقیه خمیر را هم به همین شکل درست میکنیم  روی سینی فر کاغذ روغنی انداخته و در آن قرار می دهیم  رویش زرده تخم مرغ می مالیم رویش سیاه دانه و کنجد می ریزیم  در فر 180 درجه از قبل گرم شده می ریزیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه و ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع (hiDoctor.ir) مجاز می باشد.