مدل متفاوتی از کوفته به همرا پوره سیب زمینی و سس قارچ را آموزش می دهیم که مطمئنا از این رسپی خوشتان خواهد آمد چون کوفته با طعم و مزه و ظاهر متفاوتی است
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده 500 گرم
پیاز 1 عدد
هویج 2 عدد
نخود فرنگی 1 کاسه
تخم مرغ 1 عدد
نمک و فلفل و زیره
پوره:
سیب زمینی پخته 5 عدد
شیر 1.5 لیوان
کره 2 قاشق
نمک
رویه:
گوجه فرنگی 2 عدد
سیر 2 حبه
قارچ 1 کاسه
ریحان یک دسته
روغن زیتون و نمک و فلفل
طرز تهیه :
هویج هارا مکعبی خرد میکنیم در قابلمه هویج و نخود فرنگی را می پزیم نمک میزنیم وقتی پخت از حرارت برداشته و در آب سرد میگیریم سپس در آبکش میریزیم و منتظر میمانیم تا کاملا آبش برود. در ظرفی گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده , تخم مرغ را ریخته خوب ورز داده و نمک و فلفل و زیره را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم سپس سبزیجات پخته شده را ریخته و مخلوط میکنیم در کاغذ روغنی مواد کوفته را در آن می ریزیم و مستطیلی شکل میدهیم در فر 180 درجه از قبل گرم شده میپزیم. سیب زمینی پخته را له کرده و در قابلمه می ریزیم کره و شیر را می ریزیم و هم میزنیم تا بپزد در آخر نمک میریزیم وقتی مثل پوره شد از حرارت برمیداریم. پوست گوجه فرنگی هار ا گرفته و مکعبی خرد میکنیم قارچ ها را هم به همین شکل خرد کرده سیر و ریحان را خرد میکنیم در تابه روغن زیتون ریخته و قارچ هار ا تفت می دهیم سپس سیر را ریخته و به تفت دادن ادامه میدهیم گوجه فرنگی هارا اضافه کرده وقتی جوشید و جا افتاد ریحان را می ریزیم در آخر نمک و فلفل ریخته و کوفته مستطیلی شکل پخته شده را برش داده در ظرف مورد نظر اول پوره سیب زمینی را ریخته رویش برشهای کوفته روی آن هم سس قارچ دار را می ریزیم