1کوفته

مدل متفاوتی از کوفته به همرا پوره سیب زمینی و سس قارچ را آموزش می دهیم که  مطمئنا از این رسپی خوشتان خواهد آمد چون کوفته با طعم و مزه و ظاهر متفاوتی است

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده 500 گرم

پیاز 1 عدد

هویج 2 عدد

نخود فرنگی 1 کاسه

تخم مرغ 1 عدد

نمک و فلفل و زیره

پوره:

سیب زمینی پخته 5 عدد

شیر 1.5 لیوان

کره 2 قاشق

نمک

رویه:

گوجه فرنگی 2 عدد

سیر 2 حبه

قارچ 1 کاسه

ریحان یک دسته

روغن زیتون و نمک و فلفل

کوفته

طرز تهیه :

هویج هارا مکعبی خرد میکنیم  در قابلمه هویج و نخود فرنگی را می پزیم نمک میزنیم  وقتی پخت از حرارت برداشته  و در آب سرد میگیریم سپس در آبکش میریزیم و منتظر میمانیم تا کاملا آبش برود. در ظرفی گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده , تخم مرغ را ریخته خوب ورز داده و نمک و فلفل و زیره را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم  سپس سبزیجات پخته شده را ریخته و مخلوط میکنیم  در کاغذ روغنی مواد کوفته را در آن می ریزیم  و مستطیلی شکل میدهیم در فر 180 درجه از قبل گرم شده میپزیم. سیب زمینی پخته را له کرده و در قابلمه می ریزیم کره و شیر را می ریزیم  و هم میزنیم تا بپزد در آخر نمک میریزیم  وقتی مثل پوره شد از حرارت برمیداریم. پوست گوجه فرنگی هار ا گرفته و مکعبی خرد میکنیم قارچ ها را هم به همین شکل خرد کرده سیر و ریحان را خرد میکنیم  در تابه روغن زیتون ریخته و قارچ هار ا تفت می دهیم سپس سیر را ریخته و به تفت دادن ادامه میدهیم  گوجه فرنگی هارا اضافه کرده وقتی جوشید و جا افتاد ریحان را می ریزیم  در آخر نمک و فلفل ریخته و کوفته مستطیلی شکل پخته شده  را برش داده  در ظرف مورد نظر اول پوره سیب زمینی را ریخته  رویش برشهای کوفته روی آن هم سس قارچ دار را می ریزیم

 

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه و ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع (hiDoctor.ir) مجاز می باشد.