sos1این سس را درست کرده و برای زمستان نگهدارید درستش کردن خیلی آسان است اکنون رسپی آن را بخوانید

مواد لازم:

بادمجان 2.5 کیلو

گوجه فرنگی 4 عدد

سیر 5 حبه

روغن زیتون و نمک

روغن مایع برای سرخ کردن

sos

طرز تهیه:

پوست گوجه فرنگی را گرفته سیر را خرد میکنیم در قابلمه روغن ریخته و سیرر ا تفت می دهیم گوجه فرنگی ها را ریخته و میپزیم نمک می ریزیم . بادمجان راه راه پوست کنده و حلقه شده را در روغن تفت می دهیم. در شیشه بادمجان های تفت داده شده را ریخته رویش سس گوجه فرنگی پخته شده را ریخته  و کناره های شیشه را پاک میکنیم  درب شیشه ها را بسته و وارونه میکنیم  یک شب به همین شکل می گذاریم بماند  و روز بعدش  شیشه ها را برمیگردانیم

 

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه و ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع (hiDoctor.ir) مجاز می باشد.