این سس را درست کرده و برای زمستان نگهدارید درستش کردن خیلی آسان است اکنون رسپی آن را بخوانید
مواد لازم:
بادمجان 2.5 کیلو
گوجه فرنگی 4 عدد
سیر 5 حبه
روغن زیتون و نمک
روغن مایع برای سرخ کردن
طرز تهیه:
پوست گوجه فرنگی را گرفته سیر را خرد میکنیم در قابلمه روغن ریخته و سیرر ا تفت می دهیم گوجه فرنگی ها را ریخته و میپزیم نمک می ریزیم . بادمجان راه راه پوست کنده و حلقه شده را در روغن تفت می دهیم. در شیشه بادمجان های تفت داده شده را ریخته رویش سس گوجه فرنگی پخته شده را ریخته و کناره های شیشه را پاک میکنیم درب شیشه ها را بسته و وارونه میکنیم یک شب به همین شکل می گذاریم بماند و روز بعدش شیشه ها را برمیگردانیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه و ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع (hiDoctor.ir) مجاز می باشد.