pirashki3

این پیراشکی برای کسانی است که میخواهند آن را در روغن سرخ کنند و در فر قرار نمیدهند مناسب است ترکیبات موجوددر ان انواع پنیر و فلفل قرمز و جعفری است که طعم عالی به پیراشکی میدهد

مواد لازم:

آرد 3.5 لیوان

خمیر مایه 1 قاشق مربا

تخم مرغ 1عدد

ماست 2 قاشق

آب لیمو ی تازه یک چهارم عدد

نمک و آب

مواد داخلی:

پنیر سفید 1 کاسه

پنیر لر 1 کاسه

پنیر پیتزا 100 گرم

فلفل قرمز 1 عدد

جعفری مقداری

روغن برای سرخ کردن

pirashki4

pirashki5

طرز تهیه :

در کاسه آرد , نمک  ریخته وسطش را مثل گوال باز کرده داخل آن خمیر مایه ریخته روی خمیر مایه  ماست می ریزیم سپس تخم مرغ و آبلیمو می ریزیم  سپس آب ولرم ریخته  و از قسمت وسط هم میزنیم  تا خمیر مایه حل شود تا به کناره ها برسیم خمیر را خوب ورز می دهیم تا خمیر شود. برای درست کردن مواد داخلی پنیر سفید؛ پنیر پیتزای رنده شده را می ریزیم و پنیر لر را اضافه میکنیم فلفل قرمز را ریز خرد میکنیم و جعفری خرد شده را هم میریزیم  و خوب مخلوط میکنیم  از خمیر مقداری برداشته  و آرد پاشی کرده با وردنه باز میکنیم  و موادداخلی را می ریزیم  و کناره ه ای خمیر را آب زده و دو طرف خمیر را روی هم قرار می دهیم  و در روغن سرخ میکنیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه و ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع (hiDoctor.ir) مجاز می باشد.