کیک خیس یکی از انواع کیک ها است که در ترکیه بیشتر طرفدار دارد که ترکیبش نرم تر از سایر کیکها دارد و زمانیکه در دهان قرار می دهیم زودتر حل می شود و یکی از پرطرفدارترین نوع کیک هاست.
آرد 2 لیوان
تخم مرغ, شکر را 2 دقیقه با میکسر هم میزنیم رویش روغن مایع و شیر می ریزیم یک دقیقه با میکسر هم میزنیم 2 لیوان از این مایه را کنار میگذاریم به بقیه مواد آرد ریخته و یک دقیقه دیگر هم میزنیم مواد را در سینی فر چرب شده ریخته در فر 200 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم 25 دقیقه دیگر کیک را در آورده و همانطوریکه گرم است برش میدهیم روی هر تکه با چاقو برش ایجاد کرده و 2 لیوان سس را روی کیک می دهیم و میگذاریم سرد شود گرم ان هم خیلی لذیذ است
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.