گردو پاره

اگر به دنبال یک شیرینی آسان برای ایام عید هستید این شیرینی مخصوص شماست درست کنید و با این شیرینی از میمانانتان پذیرایی کنید.

مواد لازم: آرد 500 گرم

 

آرد سمولینا 100 گرم

شکر125 گرم

کره 250 گرم

تخم مرغ 2 عدد

بکینگ پودر 1 پاکت

وانیل 1 پاکت

گردوی  درشت  خرد شده 2 لیوان

شربت:

شکر 3 لیوان

آب 3 لیوان

آب لیموی تازه یک چهارم عدد

اول شربت درست میکنیم برای این کار در قابلمه شکر و آب می ریزیم  وقتی به قوام آمد آب لیمو می ریزیم  و میگذاریم سرد شود

در یک کاسه کره نرم شده, شکر, تخم مرغ, آرد سمولینا, آرد و بکینگ پودر و وانیل را ریخته و خوب مخلوط میکنیم در آخر گردو ها را می ریزیم  از خمیر تکه هایی به اندازه گردو برداشته در دست گرد میکنیم وبه شکل کوفته دراز درمی آوریم یا گرد میکنیم  تکه ها را بزرگ برندارید چون وقتی پف میکند به هم میچسبد در سینی فر چرب شده شیرینی ها را چیده در فر 185 درجه از قبل گرم شده بمدت  35-40 دقیقه می پزیم وقتی شیرینی ها پخت رویش  شربت سرد می ریزیم  شیرینی باید کامل شربت را به خود جذب کند وقتی سرد شد میتوانید با  خامه, کرم شانتی و یا بستنی وانیلی  سرو کنید

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.