mafin

کیک هایی که در رسپی آن هویج وجود دارد  را همه دوست دارند مخصوصا وقتی که داخلش دارچین هم باشد خیلی کم هستند کسانی که این طعم مزه را دوست نداشته باشند بخاطر همین امروز  کاپ کیک هویج و دارچین را آموزش میدهیم

مواد لازم:

آرد 2.5 لیوان

بادام پودر شده نصف لیوان

تخم مرغ 3 عدد

دارچین نصف قاشق مرباخوری

شکر 1 لیوان

بکینگ پودر 1 پاکت

هویج رنده شده 2 لیوانن

روغن مایع 1 لیوان

ماست 1 لیوان

وانیل 1 پاکت

برای تزیین:

کرم شانتی 2 پاکت

شیر 1 لیوان

طرز تهیه :

تخم مرغ و شکر را  را در درجه تند در ربوت ریخته تا مثل برف سفید شود. روغن و ماست را با میکسر خوب هم میزنیم  سپس مخلوط آرد, پودر بادام, بکینگ پودر و دارچین را هم اضافه میکنیم  و به هم زدن ادامه میدهیم در آخر هویج رنده شده  را هم میریزیم  در قالب های مافین  کاغذ کپسولی گذاشته و مواد را می ریزیم در فر 180 درجه گرم شده به مدت 25-35 دقیقه قرار می دهیم کیک را در همان ظرفش میگذاریم سرد شود وقتی کیک سرد شد  شیر سرد و کرم شانتی را با هم مخلوط کرده( مثل دستور پشت پاکت کرم شانتی) و  یا با خمیر تزیینی می توانیم به سلیقه خودمان تزیین کنیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.