من وقتی مهمان می آید مربا یا مارمالاد درست می کردم ولی از وقتی این مارمالاد را یاد گرفتم هر روز صبحانه از این مارمالاد استفاده میکنم اکنون این مارمالاد را به شما هم آموزش میدهم
مواد لازم:
هلو 3 عدد
آلوی قرمز 8-10 عدد
زرد آلو 8-10 عدد
شکر مقدارش در طرز تهیه ذکر شده است
آبلیموی تازه 1 عدد یا 1 قاشق چای جوهر لیمو
طرز تهیه :
همه میوه هار ا شسته , هسته ها را در آورده اگر سخت باشد بعد از پختن هسته ها را دربیاورید در داخل قابلمه بریزید تقریبا 2 لیوان آب بریزید داخل قابلمه سپس وقتی جوشید میوه هارا بریزید با بلندر دستی میوه ها را له کنید سپس با یک لیوان فرق نمیکند چه لیوانی باشد میوه های پوره شده را بریزید اگر 3 لیوان پرشد یک لیوان کم شکر بریزید دوباره میوه ها را در قابلمه بریزید, آبلیمو ریخته و به جوشیدن ادامه میدهیم حرارت را کم کرده تا آبش کشیده شود وقتی سرد شد در شیشه ریخته دربش را بسته و در یخچال قرا دهید
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.