بهگفته وی پیامدهای سوءهاضمه و چاقی در کودکان و نیز نقش ویژه کودکان در سلامت جامعه بیانگر اهمیت تغذیه صحیح و ایجاد عادات غذایی مناسب در دوران کودکی است.
این دستیار تخصصی طب سنتی بیان داشت: طبق بررسیهای انجام شده سهم قابل توجهی از انرژی روزانه کودکان از میانوعدهها تأمین میشود که مفید و مغذی بودن این مواد غذایی از اهمیت ویژهای برخوردار است.
پاکنژاد ادامه داد: تمایل روزافزون کودکان به مصرف تنقلات ناسالم که بیشتر ناشی از جذابیتهای ظاهری و تبلیغات گسترده تجاری است, در دسترس بودن این تنقلات و در مقابل محدودیت دسترسی به تنقلات سالم و عدم آشنایی والدین با تهیه میانوعدههای مفید خود از عللی است که موجب مصرف تنقلات بیارزش بین کودکان شده است.
وی افزود: تدابیر خوردن و آشامیدن در طب سنتی بسیار سفارش شده است، همچنین تغذیه میان گروههای مختلف سنی تفاوت دارد.
این دستیار تخصصی طب سنتی یادآور شد: باید دانست که طبع کودکان گرم و تر است و تمام تنقلات صنعتی مانند چیپس و پفک دارای طبع سرد و خشک است که این سردی و خشکی مانع رشد کودکان میشود.
پاکنژاد خاطرنشان کرد: اگر کودکان از مواد غذایی گرم و تر مانند بادام, انجیر, مویز و … استفاده کنند, رشدشان بهتر خواهد شد، توان یادگیری آنان افزایش پیدا میکند.